Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

KIENINGER

Kieninger:

 

A Kieninger óragyár 2012-ben ünnepli alapításának 100.évfordulóját. 1912-ben Joseph Kieninger alapította a gyárat Fekete-erdőben, mely a legidősebb manufakturális mechanikus álló-, fali- és asztalióra gyár.1917-ben a gyár Aldingenbe költözött, egy kis faluba a Fekete-erdő és a „Sváb-Alb „ közé. Napjainkban a gyár 6000 m2-en terül el. 1991-ben bővítette az üzemeit újabb 100 szakképzett dolgozóval. 1993-tól a Kieninger cég a Howard Miller Csoport ( USA) tagja, mely a legnagyobb manufakturális állóóragyár.

 

A Kieninger a kezdetek óta ragaszkodik a hagyományokhoz, így képes előállítani a legjobb minőségű mechanikus szerkezeteket és órákat. Ez a koncepció igen sikeresnek bizonyult, hiszen a Kieninger napjaink egyik legismertebb csúcsminőségű óragyára. Számos remekmű kifejezetten gyűjtők részére limitált szériában, sorszámozva készül.

 

A Kieninger órákat azok között a klasszikusok között jegyzik, melyek számos múzeumban megtalálhatóak. A finom vonalú és különleges mechanikájú álló-, fali- és asztali órák éppúgy megtalálhatóak kínálatukban, mint a formatervezett kvarcórák, az attraktív és különleges kivitelezésű órák.

 

 

 

Webáruház készítés